Качка у сметані
- Качка
- Пиво
- Цибуля ріпчаста
- Сметана
- Спеції (сіль, перець, майоран)
Птицю обмити в оцтовій воді (протримати хвилин 10 в оцтовому розчині). Потім сполоснути, покласти у форму і залити пивом. Відправити в холодильник на годину-дві.
Потім натерти качку сіллю, перцем (в тому числі усередині). Відправити назад у те ж пиво, засипати цибулею. Цибулю ще запхнути усередину, начебто нафарширувати разом з печінкою, серцем. Накрити і поставити в духовку на дві години при температурі 180 градусів.
Через дві години посипати качку майораном і залити сметаною зверху. Повернути в духовку ще на півгодини-годину.
Соус чудово використовується як підливи до гарніру.
Готовим со вкусом - рождественские рецепты выпечки. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
www.recepti.biz.uaкорзинка из песочного теста
Арахисовое масло рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Варенье из арбуза - черничное варенье.
Салаты и закуски: салаты с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарный поединок сайт. Кулинарные рецепты сайт xoрошая.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter