Качка у пиві
- Качка (свіжа) 1.5 кг
- Яблуко кисло-солодке 800 г
- Приправа
- Сіль, перець
Качку помити, обробити, якщо треба.
Укласти в качатницю. Натерти качку зсередини і зовні сіллю, потім приправами. Залишити настоятися на добу.
Яблука порізати часточками, видалити серцевину.
Качку нафарширувати яблуками.
Зашивати не треба, просто перевернути спинкою догори.
Під качку, з боків, підкласти яблука.
Потім світлим пивом залити качку.
Якщо посудина дозволяє, то качку треба покрити пивом повністю.
Накрити кришкою і поставити в духовку. Повний час приготування 90 хв.
Перші 45 хв температура в духовці 160°С, потім збільшити до 200°С і залишити на 30 хв. Потім зняти кришку і засмажити спинку приблизно 7 хв. Потім вийняти качку із духовки, перевернути і засмажити грудку протягом 7хв.
Сік, який утворився під час приготування можна використовувати, як соус.
Рецепты с малиной - рецепты блюд из рыбы. Всегда круглосуточно. Мечта.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные новогодние салаты. Рецепты Приготовления.
Эспрессо это какэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter