Качка у пиві
- Качка (свіжа) 1.5 кг
 - Яблуко кисло-солодке 800 г
 - Приправа
 - Сіль, перець
 
 Качку помити, обробити, якщо треба.
 Укласти в качатницю. Натерти качку зсередини і зовні сіллю, потім приправами. Залишити настоятися на добу.
![]()
 Яблука порізати часточками, видалити серцевину.
 Качку нафарширувати яблуками.
 Зашивати не треба, просто перевернути спинкою догори.
 Під качку, з боків, підкласти яблука.
 Потім світлим пивом залити качку.
 Якщо посудина дозволяє, то качку треба покрити пивом повністю.
![]()
 Накрити кришкою і поставити в духовку. Повний час приготування 90 хв.
 Перші 45 хв температура в духовці 160°С, потім збільшити до 200°С і залишити на 30 хв. Потім зняти кришку і засмажити спинку приблизно 7 хв. Потім вийняти качку із духовки, перевернути і засмажити грудку протягом 7хв.
![]()
 Сік, який утворився під час приготування можна використовувати, як соус.
Рецепты с малиной - рецепты блюд из рыбы. Всегда круглосуточно. Мечта.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные новогодние салаты. Рецепты Приготовления.
Эспрессо это какэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter