Качка, тушкована із цибулевими рулетами
- Качка 2 кг
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 15 шт.
- Перець чорний
- Борошно 450 г
- Сіль 0.5 ч.л.
- Яйце 1 шт.
- Вода 210 мл
Качку помити, розрізати на частини. У казан налити 1-2 ст. л. олії, покласти м'ясо, накришити одну цибулину, посолити, поперчити.
Тушкувати качку хвилин сорок у власному соку.
Потім налити окріп, щоб вода повністю покрила качку на сантиметра два зверху. Якщо потрібно посолити і поперчити.
Можна посипати сухими томатами і сушеною зеленню. Тушкувати приблизно годину.
Приготувати тісто пельменне у хлібопічці: борошно - 450 г, сіль - 0,5 ч. л., яйце - 1 шт., вода - 210 мл, поставити на режим "пельмені" 20 хвилин.
Цибулю ріпчасту почистити і нарізати кільцями. Розкачати готове тісто в один великий круг і розподілити по ньому нарізану цибулю.
Зверху посолити, поперчити.
Згорнути тісто із цибулевою начинкою рулетом.
Нарізати на рівні частини, розміром як "манти".
Укласти рулети у казан на м'ясо.
Поставити на сильний вогонь (але не максимум), і тушкувати без кришки доки не википить повністю вода, приблизно 30 хвилин.
На тарілку викласти спочатку качку і зверху цибулеві рулети.
Салати з червоного бурякасалати з червоного буряка
десерты без выпечки рецепты с фото
recepti.biz.ua рецепты салатов с языка вареного
recepti.biz Кулинарная книга
Как приготовить летний салат: рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter