Качка святкова
778
інгредієнти:
- Качка
- Лимон
- Мед 4 ст.л.
- М´ята
- Цукор
- Сіль
- Перець
Качку вимити, натерти сіллю.
Цедру лимона змішати із дрібно нарізаною м'ятою і медом.
Сумішшю натерти качку зсередини. Покласти качку у форму грудкою догори. Влити півсклянки води. Готувати качку близько 1,5 годин.
Приготувати соус із м'якоті лимона, меду і цукру. Цю суміш довести до кипіння, покласти м'яту. Цей соус подавати до готової качки.
Горшочки для запекания Чанахи: суп чанахи рецепт.
Рецепт Киевского торта здесь
Фуршеты канапе технология приготовления. Инструменты для приготовления канапе.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі