Качка святкова

ДРУГІ СТРАВИ
734 Качка святкова
Фото - Качка святкова
інгредієнти:
  • Качка
  • Лимон
  • Мед 4 ст.л.
  • М´ята
  • Цукор
  • Сіль
  • Перець

Качку вимити, натерти сіллю.

Цедру лимона змішати із дрібно нарізаною м'ятою і медом.

Сумішшю натерти качку зсередини. Покласти качку у форму грудкою догори. Влити півсклянки води. Готувати качку близько 1,5 годин.

Приготувати соус із м'якоті лимона, меду і цукру. Цю суміш довести до кипіння, покласти м'яту. Цей соус подавати до готової качки.

Горшочки для запекания Чанахи: суп чанахи рецепт.

Рецепт Киевского торта здесь

Фуршеты канапе технология приготовления. Инструменты для приготовления канапе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter