Качка по-монастирськи
- Качка 1 шт.
- Рис 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Перець чорний
Відварити качку до готовності у солоній воді. Нагріти олію, обсмажити сухий рис до золотистого кольору, викласти у деко з глибокими бортами і злегка посолити. Нашаткувати цибулю, обсмажити до золотистого кольору і викласти поверх рису. Розібрати качку на шматочки і вкрити цибулю. Залити 4-ма склянками качиного бульйону. Посолити, поперчити. Запікати в духовці 200°С близько 25-30 хвилин, доки увесь бульйон не вбереться у рис.
Поилки для домашней птицы: салати з курячим мясом. Рецепты Приготовления.
Купить кондитерку: торт дитячий на день народження. Сахарная паста,мастика для тортов.
http://recepti.biz.uaА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Как приготовить летний салат - рецепты салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter