Качка під апельсиновим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
874 Качка під апельсиновим соусом
Фото - Качка під апельсиновим соусом
інгредієнти:
  • Качка 2.5 кг
  • Сіль 1.5 ст.л.
  • Коріандр мелений 1 ч.л.
  • Зира 0.5 ч.л.
  • Майоран 1 пуч.
  • Кмин 1 пуч.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Селера (стебло) 1 шт.
  • Апельсин 3 шт.
  • Цедра апельсинова
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Бульйон курячий 0.5 скл.
  • Цукор 0.5 скл.
  • Оцет виноградний 2 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange інгредієнтиРозігріти духовку до 250 градусів.

Змішати сіль, перець, коріандр і зіру. Цією сумішшю натерти попередньо обмиту і обсушену качку зовні і зсередини.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Половину апельсина нарізати на четвертинки і набити ними качку. Також у середину покласти кмин, майоран, петрушку і 4 часточки цибулі.

Сік залишеної половини апельсина змішати з вином і бульйоном і залишити осторонь.

фото Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'OrangeЗалишену цибулю, моркву і селеру рівним шаром розкласти у глибокому деко і на них покласти качку.

Запікати при 250 градусах протягом 30 хвилин.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Качка Зменшити температуру до 180 градусів і влити у деко винно-бульйонну суміш.

Запікати до готовності (1 година 15 - 1 година 30 хвилин), періодично поливаючи соком.

Якщо в духовці є гриль, то останні хвилин 5 підрум'янити качку на грилі.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Сіль Соки скупчені у середині качки злити у деко, а її саму залишити осторонь хвилин на 15, доходити.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Коріандр мелений На сухій сковороді розплавити цукор до стану жовтої карамелі.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Зира Змішати апельсиновий сік, оцет і сіль і додати у цукор.

На слабкому вогні помішувати доки цукор не розчиниться.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Майоран Сироп готовий, відставити убік.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Чебрець Рідину, що залишилася у листі пропустити через дрібне сито (попередньо позбувшись від овочів).

Із процідженої рідини зняти якомога більше жиру.

Бульйоном довести кількість рідини до склянки.

Змішати розм'якшене масло із борошном до стану пасти.

У сковороді довести до кипіння соки з деко і постійно помішуючи ввести суміш олії з борошном, намагаючись уникнути утворення грудок.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Петрушка Додати сироп і цедру і дати дійти на повільному вогні хвилин 5, періодично помішуючи, доки соус трохи не загусне.

Качка під апельсиновим соусом - Duck a l'Orange Цибуля ріпчаста Нарізати качку на порційні шматки, полити соусом і подавати з молодою відвареною картоплею.

 

 

Безумно вкусные рецепты блюд: польская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.

www.recepti.biz.uaБаза рецептов. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Закупка рецепты: праздничные закуски на новый год. Праздничные закуски.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter