Качка на грибній перині
701
інгредієнти:
- Качка 1 шт.
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Часник 6 зуб.
- Олія рослинна
- Аджика (домашня)
- Спеції (сіль, перець)
Розрубати качку на порційні шматочки.
Шматочки скласти у велику миску і залити аджикою. Залишити на кілька годин.
Обсмажити качку на сковороді і протушкувати у жаровні.
На олії обсмажити пластинки часнику.
Цибулю нарізати великими кільцями.
Крупно нарізати гриби - на четвертинки.
Додати цибулю і гриби до часнику. Смажити до красивого золотистого кольору. Посолити і поперчити, можна додати зерна гірчиці.
Викласти на центр великої тарілки відварену картоплю, присипати кропом. По всьому колу розкласти грибну перину.
На неї викласти шматочки тушкованої качки.
Рецепт пончики с чеснокомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі