Качка медова
- Качка 1 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Яблуко 1 шт.
- Мандарина 1 шт.
- Чорнослив 5 шт.
- Часник 5 зуб.
Качку натерти сіллю, перцем, часником.
У 1/2 скл. води розчинити 1 ст. л. меду. Змастити сиропом качку і дати обсохнути хвилин 20. Знову змастити сиропом і нафарширувати часточками яблук, мандарини зі шкіркою і чорносливом.
Запекти у рукаві при 180 градусах 1 годину 25 хв-1 годину 40 хвилин. У процесі смаження рукав розрізати через годину і поливати качку час від часу сиропом медовим, уже не накриваючи. Смажити ще хвилин 40.
Після запікання качку розрізати. Фрукти подати з нею ж.
Салаты с буряком рецепты на зимуКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт пампушек с фото. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter