Качка медова

ДРУГІ СТРАВИ
635 Качка медова
Фото - Качка медова
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Мед 1 ст.л.
  • Яблуко 1 шт.
  • Мандарина 1 шт.
  • Чорнослив 5 шт.
  • Часник 5 зуб.

Качку натерти сіллю, перцем, часником.

У 1/2 скл. води розчинити 1 ст. л. меду. Змастити сиропом качку і дати обсохнути хвилин 20. Знову змастити сиропом і нафарширувати часточками яблук, мандарини зі шкіркою і чорносливом.

Запекти у рукаві при 180 градусах 1 годину 25 хв-1 годину 40 хвилин. У процесі смаження рукав розрізати через годину і поливати качку час від часу сиропом медовим, уже не накриваючи. Смажити ще хвилин 40.

Після запікання качку розрізати. Фрукти подати з нею ж.

Салаты с буряком рецепты на зимуКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Как приготовить вкусный шашлык - рецепт пампушек с фото. Осетинские пироги на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter