Качка із яєчно-картопляним соусом "Опінель"
- Качка (філе) 300 г
- Яйце (варене) 3 шт.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Окіст (напівкопчений)
- Томатна паста 70 г
- Петрушка (свіжа) 3 ст.л.
- Кубик бульйонний овочевий 1 шт.
- Оцет (винний) 1 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Перець
- Сіль
- Вода 500 мл
Очистити картоплю, розрізати кожну картоплину на 4 частини. Порубати петрушку. Скласти разом у каструлю і залити водою. Як тільки закипить, додати овочевий бульйонний кубик і оливкову олію.
Коли картопля дійде до готовності, зняти з вогню і злити бульйон в окрему посудину. Розім'яти картоплю до стану «грубого» пюре.
На олії обсмажити дрібно порубаний шматочок окосту і ріпчасту цибулю.
У картопляну масу додати піджарку з цибулі і шинки і туди ж натерти на дрібній тертці два зварених яйця.
Додати в каструлю томатну пасту, оцет і залити залишеним бульйоном. Ретельно перемішати, накрити кришкою і залишити осторонь.
Філе птиці посолити, поперчити та ретельно обсмажити з обох сторін на сковороді. Шкіру з качки знімати не треба.
Готову качку викласти на тарілку, додати розрізане на 4 частини варене яйце і покрити густим соусом.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойРецепты и советы
Рецепты из капусты - капуста пелюстка рецепт. Снотворное без рецептов.
Мясные салаты рецепты скачатьВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Классический рецепт Украинского борща. Рецепт борща Украинского.
Плов рецепт приготовления классический видеоРецепты и советы
Рецепты приготовления шубыРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт салата с фетойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Шоколадная начинка (для выпечки - рецепт шоколадного кекса на сметане. Очень вкусные кексы.
Кулинарный сайт юлии высоцкой. Кулинарный сайт ирины кутовой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter