Качка із яблучно-журавлиним соусом
- Качка
- Картопля 5 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Журавлина 0.5 скл.
- Вино червоне 100 г
- Сіль
- Майонез (сметана)
- Спеції
Тушку качки помити під струменем гарячої води, обсушити паперовим рушником. Змішати сіль із перцем і натерти качку зверху і зсередини.
Очистити яблуко від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину.
Часточки яблук укласти у середину качки.
Зашити або скріпити дерев'яними зубочистками.
Очистити картоплю і нарізати поздовжніми часточками. Натерти залишеною сумішшю солі і перцю.
У рукав для запікання викласти шар картоплі.
На картоплю укласти качку і зав'язати краї рукава. Поставити у духовку 180 градусів на 40 хвилин.
Приготувати суміш для обмазування качки. Змішати майонез або сметану із карі та паприкою.
Через 40 хвилин дістати деко, відкрити рукав, змастити качку сумішшю для красивої скориночки і поставити на сильний вогонь ще хвилин 15-20 приблизно.
Із готової качки дістати яблука.
Подрібнити за допомогою блендера або будь-яким зручним способом, додати жменю журавлини, змішати до однорідності.
Поставити на вогонь і, як тільки суміш нагріється, додати вино. Довести до кипіння і зняти з вогню. При подачі у соус можна додати трохи цілих ягід журавлини.
Салаты мясные рецепты приготовления. Салаты рецепты мясные.
Готовим со вкусом: рецепты греческой кухни с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Блюда из филе рыбы рецепты приготовления здесь
Рецепты тортов без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Тыква купить почтой: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Кульки грати стрлянинакульки
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter