Качка із картоплею
- Качка 1 шт.
- Картопля 10 шт.
- Розмарин 1 ч.л.
- Горіх мускатний (мелений) 0.5 ч.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Качку помити і випатрати, якщо треба. Обтерти сухою серветкою.
Картоплю очистити і проварити на пару до напівготовності. Викласти у миску, додати вершкове масло, трохи солі, мускатний горіх і розмарин, перемішати.
Качку добре натерти спочатку олією - зсередини і зовні - потім сіллю.
Набити качку картоплею, залишену відставити.
Отвір у качці скріпити зубочистками і зашити.
Деко застелити фольгою, так, щоб краї могли гарно укрити качку. Покласти качку на деко, закрити фольгою.
Поставити у розігріту до 250 градусів духовку на 1 годину.
Вийняти качку, розгорнути фольгу і проткнути виделкою у найтовщому місці - стегні. Якщо сік рожевий, закрити фольгу і залишити качку у духовці ще хвилин на 20. Якщо сік уже світлий, без крові, то розгорнути краї фольги зовсім і обкласти качку залишеною картоплею. Кілька разів полити качку і картоплю витопленим жиром, потім жир по можливості максимально злити.
Поставити качку в духовку при температурі 250-300 градусів ще на 20-30 хвилин - до рум'яності.
Вийняти качку, покласти на грати і дати стекти жиру.
Потім зняти шви. Вийняти картоплю з черевця. Розрізати качку на шматочки і покласти на тарілку. Обкласти картоплею.
Рецепты из капусты - капуста пелюстка рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Как приготовить вкусный шашлык - рождественская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips: как испечь пирог с тыквой. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Мастер шеф рецептыВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter