Качка із галушкою
802
інгредієнти:
- Качка
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче
- Часник
Качку натерти сіллю. Замісити тісто на галушку з борошна, води, солі та яєць (води трохи). Додати дрібно порубаний часник, перемішати, покласти у качку. Зверху можна додати цибулину, лавровий лист. Запікати у качатниці при температурі 180-200 градусів протягом 1-1,5 год, додавши води на 1/3. Готовність визначати за запахом.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты
Рецепт майонеза провансаль http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі