Качка фарширована яблуками та виноградом і лакована медом
- Качка 1.5 кг
- Яблуко 2 шт.
- Виноград білий 100 г
- Мед 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
Качку натерти зсередини перцем і сіллю. Порізати яблуко на часточки, нафарширувати качку яблуками та виноградом, посолити качку і відправити у духовку на 30 хвилин. Через 40 хвилин дістати качку, обмазати витопленим жиром. Залишений жир злити. Нарізати друге яблуко часточками, покласти навколо качки, відправити ще на 20 хвилин у духовку.
Через 20 хвилин знову дістати качку. Змазати її медом і ще на 10 хвилин у духовку.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления шубы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Нужны Кулинария - кулинарный сайт. Как приготовить белковый коктейль.
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Рецепт вкусного салата с авокадо. Рецепт вкусного праздничного салата.
recepti.biz.ua Рецепт Салат Гнездо глухаря (с фотографиями
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter