Качка, фарширована рисом, волоським горіхом і чорносливом під вишневим соусом
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мед 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Розмарин 2 ч.л.
- Вино біле сухе 2 упак.
- Вино червоне 0.5 упак.
- Сіль
- Перець чорний
- Качка 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Чорнослив
- Горіх волоський
- Цукор 2 ст.л.
- Оцет 1 ст.л.
- Вишня мелена 1 скл.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Зелень
За дві доби замаринувати качку.
Маринад.
2 великі цибулини, порізані півкільцями.
2 великих зубчики часнику, дрібно нарізаних.
2 ст. ложки меду.
2 ст. ложки соєвого соусу.
2 чайні ложки сухого розмарину (краще свіжої м'яти гілочку).
2 пакети білого вина.
1/2 пляшки червоного вина.
Сіль, чорний перець.
Залити цим качку і долити холодної кип'яченої води - так, щоб рідина повністю покрила качку, через кожні 12 годин - качку перевертати.
Рис, чорнослив і волоський горіх перемішати, посолити, поперчити, нафарширувати качку. Зашити.
Різними травами натерти качку і покласти у качатницю. Залити качку маринадом, в якому вона була дві доби (до половини качатниці). Поставити в духовку на 3 години максимум (якщо чавунна качатниця - 160°С, якщо інша - 180-200°С). Через кожні 30 хв поливати рідиною, яка утвориться в качатниці.
За 15 хв до приготування зробити вишневий соус.
3/4 маринаду, в якому маринувалася качка дві доби.
2 ст. ложки цукру.
1 ст. ложка оцту.
2 ст. ложки качиного жиру (із качатниці).
Склянка перемеленої блендером вишні.
Склянка вишні без кісточки.
Усе довести до кипіння.
1 ст. ложку крохмалю залити 1/2 склянкою холодної води, влити у соус, помішуючи. Довести до кипіння.
Готову качку викласти на тарілку, полити трохи соусом і посипати зеленню. Подати все на стіл, соус в окремій посудині.
Как приготовить вкусный шашлык: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Новогодний стол праздничные блюда http://recepti.biz.ua
Диетические блюда для похудения - салат с белыми грибами.
Крем для торта для украшенияЭфирные масла, кремы
Традиции питания американской кухни. Фильм американская кухня.
Кулинария рецепт заварного крема recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter