Качка фарширована м'ясним фаршем і волоськими горіхами
- Качка 1 шт.
- Фарш м´ясний (свинина, яловичина)
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Горіхи волоські (подрібнені) 0.5 скл.
- Зелень (кріп, м´ята, петрушка)
- Сметана 0.5 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Вода 1 скл.
Підготовлену тушку посолити, поперчити зовні і зсередини.
Якщо є субпродукти, нарізати їх дрібними шматочками (не пропускати через м'ясорубку). Змішати із м'ясним фаршем, рубаною зеленню, товченими волоськими горіхами і сметаною. Посолити готовий фарш і нафарширувати качку. Зашити у качки шийку і черевце.
Вершкове масло розтопити у глибокій сковороді, укласти на неї качку і поставити у духовку.
Смажити при помірній температурі до золотистої скоринки, постійно поливаючи качку соком, що утворився. Коли сік потемніє, вилити у сковороду гарячу воду і довести до готовності.
Готовність качки можна визначити за прозорим соком, який виділяється при проколюванні тушки зубочисткою.
Салат с копченым мясом рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Пирог В Мультиварке Рецепты: рецепт торту пяна вишня. Рецепты тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter