Качка фарширована м'ясним фаршем і волоськими горіхами

ДРУГІ СТРАВИ
2235 Качка фарширована м'ясним фаршем і волоськими горіхами
Фото - Качка фарширована м'ясним фаршем і волоськими горіхами
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Фарш м´ясний (свинина, яловичина)
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Горіхи волоські (подрібнені) 0.5 скл.
  • Зелень (кріп, м´ята, петрушка)
  • Сметана 0.5 скл.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Вода 1 скл.

Підготовлену тушку посолити, поперчити зовні і зсередини.

Якщо є субпродукти, нарізати їх дрібними шматочками (не пропускати через м'ясорубку). Змішати із м'ясним фаршем, рубаною зеленню, товченими волоськими горіхами і сметаною. Посолити готовий фарш і нафарширувати качку. Зашити у качки шийку і черевце.

Вершкове масло розтопити у глибокій сковороді, укласти на неї качку і поставити у духовку.

Качка фарширована м'ясним фаршем і волоськими горіхами інгредієнти Смажити при помірній температурі до золотистої скоринки, постійно поливаючи качку соком, що утворився. Коли сік потемніє, вилити у сковороду гарячу воду і довести до готовності.

Готовність качки можна визначити за прозорим соком, який виділяється при проколюванні тушки зубочисткою.

Салат с копченым мясом рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Пирог В Мультиварке Рецепты: рецепт торту пяна вишня. Рецепты тортов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter