Качка, фарширована індичкою

ДРУГІ СТРАВИ
684 Качка, фарширована індичкою
Фото - Качка, фарширована індичкою
інгредієнти:
  • Качка 1700 г
  • Індичка (філе) 600 г
  • Печериці 500 г
  • Розмарин
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Оцет винний 3 ст.л.
  • Яблуко зелене 3 шт.
  • Сіль

Качка, фарширована індичкою інгредієнти

Порізати кубиками 2х2 см грудку індички, залити винним оцтом, накрити кришкою.

Качка, фарширована індичкою

фото Качка, фарширована індичкою Натерти качку сумішшю розмарину і солі, зсередини і зовні, залишити вбирати.

Качка, фарширована індичкою Качка Злегка обсмажити гриби.

Качка, фарширована індичкою Індичка

Порізати яблука. Півтора нарізати кільцями і покласти на дно фольгової форми (не видаляючи серединок). Ще півтора порізати вісімками (серединки видалити).

Злити оцет з індички, злегка віджати шматочки. Перемішати індичку з грибами.

Помістити в качку начинку, біля виходу покласти шматки яблук шкурками назовні. Що не влізе, покласти зовні.

Качка, фарширована індичкою Печериці Розігріти духовку до 250 градусів.

Закріпити краї отвору зубочистками і кулінарною ниткою накласти шов.

Качка, фарширована індичкою Розмарин Задні ноги обгорнути шматочками фольги (два шари), щоб не згоріли.

Закрити пташку фольгою і поставити в духовку.

Зачекати півтори-дві години, потім проткнути виделкою найтовстіше місце: там, звідки ноги ростуть. Якщо сік прозорий, відкрити фольгу.

Відкривши фольгу, 5-6 разів полити усю тушку жирком, який стік у піддон. Прибрати з піддону жир.

Збільшити температуру до 300 градусів і через кожні 3 хвилини повертати піддон. Необхідно придбати рівний шоколадний колір і щоб шкірка "підвелася" на грудях: це означає, що жир з-під неї повністю витопився.

Качка, фарширована індичкою Масло рослинне Вийняти качку, покласти на грати, щоб стік жир зі спинки. Зняти фольгу з лапок, зубочистки з ниткою з попи.

Качка, фарширована індичкою Оцет винний Руками відірвати ноги і крила, обережно ножем зняти філе з грудки. Надрізати бічні ребра і підняти кіль. Дістати начинку.

Покласти начинку на тарілку, а на ній красиво розкласти шматки качки.


Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты ягненок к пасхе. Рецепт пасхи из сметаны.

Аппетитная хрустящая пицца по рецепту Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.

Велнес-центр Каскад: сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter