Качка, фарширована індичкою
- Качка 1700 г
- Індичка (філе) 600 г
- Печериці 500 г
- Розмарин
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Оцет винний 3 ст.л.
- Яблуко зелене 3 шт.
- Сіль
Порізати кубиками 2х2 см грудку індички, залити винним оцтом, накрити кришкою.
Натерти качку сумішшю розмарину і солі, зсередини і зовні, залишити вбирати.
Злегка обсмажити гриби.
Порізати яблука. Півтора нарізати кільцями і покласти на дно фольгової форми (не видаляючи серединок). Ще півтора порізати вісімками (серединки видалити).
Злити оцет з індички, злегка віджати шматочки. Перемішати індичку з грибами.
Помістити в качку начинку, біля виходу покласти шматки яблук шкурками назовні. Що не влізе, покласти зовні.
Розігріти духовку до 250 градусів.
Закріпити краї отвору зубочистками і кулінарною ниткою накласти шов.
Задні ноги обгорнути шматочками фольги (два шари), щоб не згоріли.
Закрити пташку фольгою і поставити в духовку.
Зачекати півтори-дві години, потім проткнути виделкою найтовстіше місце: там, звідки ноги ростуть. Якщо сік прозорий, відкрити фольгу.
Відкривши фольгу, 5-6 разів полити усю тушку жирком, який стік у піддон. Прибрати з піддону жир.
Збільшити температуру до 300 градусів і через кожні 3 хвилини повертати піддон. Необхідно придбати рівний шоколадний колір і щоб шкірка "підвелася" на грудях: це означає, що жир з-під неї повністю витопився.
Вийняти качку, покласти на грати, щоб стік жир зі спинки. Зняти фольгу з лапок, зубочистки з ниткою з попи.
Руками відірвати ноги і крила, обережно ножем зняти філе з грудки. Надрізати бічні ребра і підняти кіль. Дістати начинку.
Покласти начинку на тарілку, а на ній красиво розкласти шматки качки.
Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты ягненок к пасхе. Рецепт пасхи из сметаны.
Аппетитная хрустящая пицца по рецепту Юлии Высоцкой. Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой.
Велнес-центр Каскад: сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter