Качка, фарширована гранатом і рисом

ДРУГІ СТРАВИ
1204 Качка, фарширована гранатом і рисом
Фото - Качка, фарширована гранатом і рисом
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Рис 200 г
  • Гранат 2 шт.
  • Мед (рідкий) 50 г
  • Спеції
  • Картопля
  • Яблуко

Качка, фарширована гранатом і рисом інгредієнти Рис відварити до напівготовності, змішати із зернами одного гранату та спеціями. Начинити цим рисом випатрану качку (попередньо посолена і натерта спеціями зсередини і зовні) і закріпити отвір зубочистками (або зашити).

Викласти на деко качку, очищену картоплю та яблука. Помістити в духовку розігріту до 200 градусів.

Качка, фарширована гранатом і рисом Із зерен другого граната вичавити сік.

фото Качка, фарширована гранатом і рисом У мисці змішати сік граната, мед, трохи соєвого соусу, спеції.

Цією сумішшю змащувати качку протягом усього приготування.

Качка, фарширована гранатом і рисом Качка Коли качка набуде золотисту скоринку, зробити на ній безліч надрізів (таким чином жир буде стікати).

Зменшити температуру в духовці до 180-160 градусів. Запікати качку до готовності, поливаючи її соусом і перевертаючи час від часу.

Картопля та яблука запікаються як гарнір (поливати тим же соусом і жиром). 

 

Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса. Рецепты блюда из рыбы.

салат белочка рецепт

Торт мокрый наполеон рецептТорт Наполеон на заказ из свежайших продуктов. Главное - вкус

Продажа сельхозсырья,цветы: мясные салаты с грибами.

Карп Рецепты С Фото: карп рецепты приготовления с фото. Мультиварка Philips.

Новые рецепты тортов с фото 2017 годаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты