Качка, фарширована гранатом і рисом
- Качка 1 шт.
- Рис 200 г
- Гранат 2 шт.
- Мед (рідкий) 50 г
- Спеції
- Картопля
- Яблуко
Рис відварити до напівготовності, змішати із зернами одного гранату та спеціями. Начинити цим рисом випатрану качку (попередньо посолена і натерта спеціями зсередини і зовні) і закріпити отвір зубочистками (або зашити).
Викласти на деко качку, очищену картоплю та яблука. Помістити в духовку розігріту до 200 градусів.
Із зерен другого граната вичавити сік.
У мисці змішати сік граната, мед, трохи соєвого соусу, спеції.
Цією сумішшю змащувати качку протягом усього приготування.
Коли качка набуде золотисту скоринку, зробити на ній безліч надрізів (таким чином жир буде стікати).
Зменшити температуру в духовці до 180-160 градусів. Запікати качку до готовності, поливаючи її соусом і перевертаючи час від часу.
Картопля та яблука запікаються як гарнір (поливати тим же соусом і жиром).
Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса. Рецепты блюда из рыбы.
Торт мокрый наполеон рецептТорт Наполеон на заказ из свежайших продуктов. Главное - вкус
Продажа сельхозсырья,цветы: мясные салаты с грибами.
Карп Рецепты С Фото: карп рецепты приготовления с фото. Мультиварка Philips.
Новые рецепты тортов с фото 2017 годаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter