Качка фарширована апельсинами, лимонами і грейпфрутом

ДРУГІ СТРАВИ
998 Качка фарширована апельсинами, лимонами і грейпфрутом
Фото - Качка фарширована апельсинами, лимонами і грейпфрутом
інгредієнти:
  • Качка 2.1 кг
  • Апельсин 4 шт.
  • Лимон 2 шт.
  • Грейпфрут (рожевий) 1 шт.
  • Імбир 50 г
  • Паприка 30 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Цукор-пісок 2 ст.л.
  • Бренді (коньяк) 100 мл
  • Олія оливкова 70 мл
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль

Качка фарширована апельсинами, лимонами і грейпфрутом інгредієнти Качку помити, прибрати зайвий жир, натерти сіллю. Покласти на деко.

Качка фарширована апельсинами, лимонами і грейпфрутом Начинка.

Очистити лимони, апельсини, грейпфрут, розділити на часточки. Кожну часточку очистити від плівок. Дрібно нарізати цибулю, порубати часник, натерти імбир. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, злегка обсмажити цибулю, потім додати часник. Через 1-2 хв додати цукор, імбир, бренді, лимон, грейпфрут, апельсин. Тушкувати на повільному вогні хвилин 10.

фото Качка фарширована апельсинами, лимонами і грейпфрутом Качку натерти паприкою і нафарширувати гущею із соусу (рідину залишити). Поставити у розігріту до 180°С духовку на 80 хв. Потім перевірити готовність, проткнути, сік повинен бути прозорим. Якщо ні - поставити назад у духовку.

Готову качку полити соусом, а гущу, що залишилася, викласти поруч.

Лучшие рецепты мясных салатов тут

Скачать картинку Спартак Москва. Картинки клуба Спартак.

Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.

фото салата с тунцом и каперсами

Салаты с фетой рецепты с фото простыеПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter