Качка фарширована апельсинами, лимонами і грейпфрутом
- Качка 2.1 кг
- Апельсин 4 шт.
- Лимон 2 шт.
- Грейпфрут (рожевий) 1 шт.
- Імбир 50 г
- Паприка 30 г
- Цибуля червона 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Бренді (коньяк) 100 мл
- Олія оливкова 70 мл
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
Качку помити, прибрати зайвий жир, натерти сіллю. Покласти на деко.
Начинка.
Очистити лимони, апельсини, грейпфрут, розділити на часточки. Кожну часточку очистити від плівок. Дрібно нарізати цибулю, порубати часник, натерти імбир. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, злегка обсмажити цибулю, потім додати часник. Через 1-2 хв додати цукор, імбир, бренді, лимон, грейпфрут, апельсин. Тушкувати на повільному вогні хвилин 10.
Качку натерти паприкою і нафарширувати гущею із соусу (рідину залишити). Поставити у розігріту до 180°С духовку на 80 хв. Потім перевірити готовність, проткнути, сік повинен бути прозорим. Якщо ні - поставити назад у духовку.
Готову качку полити соусом, а гущу, що залишилася, викласти поруч.
Лучшие рецепты мясных салатов тут
Скачать картинку Спартак Москва. Картинки клуба Спартак.
Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
фото салата с тунцом и каперсами
Салаты с фетой рецепты с фото простыеПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter