Качка "Барбара"

ДРУГІ СТРАВИ
702 Качка "Барбара"
Фото - Качка
інгредієнти:
  • Качка 2 кг
  • Коньяк 100 мл
  • Вода 100 мл
  • Пряник 50 г
  • Стружка (мигдальна) 50 г
  • Родзинки 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Пряники розкришити, змішати з мигдальною стружкою, родзинками, коньяком і водою, дати добре розм'якнути пряникам і просочитися.

Розроблену качку посолити і поперчити, нафарширувати сумішшю і зашити отвір.

Запікати в духовці 40-60 хв при 200 градусах.

Поливати утвореним соком.

Торты пирожные без выпечки. Творожный торт без выпечки.

Как приготовить белковый коктейль: кулинарные рецепты с фотографиями.

http://recepti.biz.uaНациональный сервер современной прозы. Современное искусство

recepti.biz Торты и пирожные на заказ

Официальный сайт кулинарного поединка http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter