Качка "Барбара"
702
інгредієнти:
- Качка 2 кг
- Коньяк 100 мл
- Вода 100 мл
- Пряник 50 г
- Стружка (мигдальна) 50 г
- Родзинки 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Пряники розкришити, змішати з мигдальною стружкою, родзинками, коньяком і водою, дати добре розм'якнути пряникам і просочитися.
Розроблену качку посолити і поперчити, нафарширувати сумішшю і зашити отвір.
Запікати в духовці 40-60 хв при 200 градусах.
Поливати утвореним соком.
Торты пирожные без выпечки. Творожный торт без выпечки.
Как приготовить белковый коктейль: кулинарные рецепты с фотографиями.
http://recepti.biz.uaНациональный сервер современной прозы. Современное искусство
recepti.biz Торты и пирожные на заказ
Официальный сайт кулинарного поединка http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі