Качині ніжки з виноградом в інжировому маринаді
608
інгредієнти:
- Качка (ніжки) 4 шт.
- Виноград 1 шт.
- Оцет (бальзамічний)
- Масло вершкове
- Сіль
Качині ніжки помити, обдерти шкіру, натерти сіллю й приправою.
Замаринувати в соусі на 30 хвилин.
Виноград обсмажити на вершковому маслі.
Викласти ніжки на деко.
Викласти виноград, додати води і поставити готуватися в духовку на 30-40 хвилин, періодично поливаючи качку соусом, що утворився.
Подавати з гарніром.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта вишиванка. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты торт Киевский с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
ЗдесьЭфирные масла, кремы
Козье молоко с доставкой на дом: крем из сгущенного молока.
Торт медовик фото. Торт медовик это.
www.recepti.biz.uaПроизводство майонеза
Закрытый пирог со шпинатом и грибами. Пирог со шпинатом рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі