Качині грудки з блакитним сиром
695
інгредієнти:
- Філе 4 шт.
- Сир (рокфор, стилтон або брі) 120 г
- Яйце
- Борошно пшеничне
- Коньяк (віскі) 2 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
Філе качки надрізати уздовж навпіл, розгорнути і злегка відбити, посолити.
Сир розім'яти, змішати з вершковим маслом і коньяком.
На половину філе розкласти сирну начинку, накрити другою половиною, добре притиснути.
Обваляти в борошні, змочити в збитому яйці, потім запанірувати в сухарях.
Смажити на олії до утворення золотистої скоринки, потім прогріти в духовці.
Десерты без выпечки рецепты с фото простыеЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Приготовление канапе из фруктов и сыра. Набор для приготовления канапе купить.
Лимонник тортИзготовление тортов на заказ
Рецепты Для Мультиварки - медовик рецепт.
Сайт кулинарный. Кулинарный сайты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі