Качині грудки у медові із вишневим соусом
- Грудка качина 4 шт.
- Мед 4 ст.л.
- Кориця
- Сіль
- Горіх мускатний
Качині грудки помити, зробити невеликі надрізи на стороні без шкірки, акуратно, не пошкоджуючи м'ясо. Трохи присолити, обмазати корицею, мускатним горіхом і медом.
Поставити у холодильник на ніч. Зранку злити сік.
Потім грудки поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин і зварити вишневий соус. У маринад від грудок додати 4 ст. л. консервованої вишні, проварити хвилин 2-3, всипати 1,5 ч. л. крохмалю.
Вийняти грудки, нарізати, покласти на тарілку.
ТутВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Рецепты торт киевскийКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты крема для торта медовик. Рецепт торт медовик мишка.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Фото тортикиЗабавные фото и видео животных. Отзывы и фото туристов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter