Качині грудки, фаршировані яблуками
- Грудка качина 4 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Майонез 4 ст.л.
- Коньяк 4 ст.л.
- Гірчиця 4 ст.л.
- Сіль
Яблука нарізати сегментами. Качині грудки надсікти ножем з боку шкіри, розрізати уздовж, але не до кінця, розгорнути, підсолити з обох сторін. На одну сторону укласти нарізані яблука, скропити коньяком. Накрити другою половинкою, скріпити для зручності зубочистками. Із фольги приготувати коробочку, брати у 4 шари, якщо тонка. Укласти в коробочку фаршировану грудку, зверху намазати гірчицею, майонезом. Поставити в духовку на 45 хвилин при 220 градусах.
Рецепты выпечки на любой вкус - рождественские выпечки.
Рецепты Приготовления: рецепт салата белочка.
Очень вкусные закуски - рецепти холодних закусок з фото.
Рецепты потрясающих салатов: буряк салат рецепт.
Мультиварки для выпечки - пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко. Записи песен Юлии Михальчик в формате mp3
recepti.biz Рецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter