Качині грудки

ДРУГІ СТРАВИ
574 Качині грудки
Фото - Качині грудки
інгредієнти:
  • Грудка качина 4 шт.
  • Сіль
  • Варення (брусничне)

Качині грудки Качині грудки помити, обсушити рушником, з боку шкірки зробити поздовжні надрізи. Розігріти сковороду, укласти грудки шкірою донизу. На максимальному вогні обсмажити грудки з усіх сторін, включаючи бічні, по 5 хвилин, потім посолити, додати приправу, достатньо з одного боку (шкірки), накрити кришкою і пропарити протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Готові грудки подати із брусничним варенням, гарнір - відварений рис.

Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты. Семена почтой, в том числе редкие.

Брокколи в воке по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовик.

Рецепты салатов морепродукты http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter