Качині грудки
617
інгредієнти:
- Грудка качина 4 шт.
- Сіль
- Варення (брусничне)
Качині грудки помити, обсушити рушником, з боку шкірки зробити поздовжні надрізи. Розігріти сковороду, укласти грудки шкірою донизу. На максимальному вогні обсмажити грудки з усіх сторін, включаючи бічні, по 5 хвилин, потім посолити, додати приправу, достатньо з одного боку (шкірки), накрити кришкою і пропарити протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Готові грудки подати із брусничним варенням, гарнір - відварений рис.
Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты. Семена почтой, в том числе редкие.
Брокколи в воке по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовик.
Рецепты салатов морепродукты http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі