Качина грудка зі шпинатом та грибами, запечeна у листковому тісті

ДРУГІ СТРАВИ
697 Качина грудка зі шпинатом та грибами, запечeна у листковому тісті
Фото - Качина грудка зі шпинатом та грибами, запечeна у листковому тісті
інгредієнти:
  • Грудка качина (філе) 350 г
  • Печериці 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Шпинат (листки) 20 шт.
  • Тісто листкове 300 г
  • Яйце 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Розмарин (сухий) 3 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті інгредієнти Подрібнити гриби майже до стану пюре.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Так само подрібнити цибулину.

Качині грудки ретельно вимити, обсушити паперовим рушником. На дошку насипати велику сіль, розмарин і чорний перець. Обваляти грудки у цій суміші.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Грудка качина Обсмажити грудки у добре розігрітій олії до золотистого кольору із 2 сторін. Приблизно по 5-6 хвилин із кожного боку. Потім грудки викласти на тарілку, змастити гірчицею і накрити фольгою.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Печериці Обсмажити цибулю на невеликій кількості жиру, що залишився після смаження качки, 3-4 хвилини.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Цибуля ріпчаста Додати гриби, обсмажувати ще близько 10 хвилин, посолити. Отриману суміш викласти на плоску тарілку і залишити остигати.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Гірчиця На обробній дошці розстелити харчову плівку і викласти на неї шар остиглої грибної суміші. Поверх суміші викласти листочки шпинату.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Шпинат Потім, поверх шпинату викласти качину грудку.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Тісто листкове Акуратно піднімаючи краї плівки, затягнути отриману конструкцію у цукерку. Прибрати у холодильник на 20-25 хвилин.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Яйце Листкове тісто розкотити до товщини 0,5 см. Змастити краї по периметру збитим яйцем. Викласти у центр качину грудку у грибній суміші (попередньо звільнивши від плівки).

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Олія оливкова Поверх викласти другий пласт і, акуратно притискаючи виделкою, з'єднати краї. Зайве тісто обрізати.

Утінаягрудка зі шпинатом і грибами, запечeнная в слоeном тесті Розмарин Змастити зверху збитим яйцем. Випікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці - 20-25 хвилин.

 

Торт В Мультиварке Рецепты - ореховый торт без муки рецепт. Купить муку, цены.

Рецепты панакоты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты для ужина - рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты Приготовления.

Кулинарные рецепты: рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты Тортов - рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.

рецепти блюд з мяса

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter