Качина грудка на овочах під ожиновим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
1230 Качина грудка на овочах під ожиновим соусом
Фото - Качина грудка на овочах під ожиновим соусом
інгредієнти:
  • Філе качине (на шкірі)
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Мед 1 ст.л.
  • Коріандр (насіння) 1 ст.л.
  • Перець духмяний (рожевий) 1 ст.л.
  • Кабачок (цукіні або стручковий горох) 1 шт.
  • Перець солодкий зелений
  • Цукор 100 г
  • Сіль
  • Сік ягідний 100 мл
  • Ожина 1 скл.
  • Вино червоне 200 мл

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом інгредієнти

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом фото Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Філе качине Грудку вимити, підготувати, обрізати усі непоказні частини і обсушити серветкою. Натерти сіллю і перцем.

У сковороді розігріти вершкове масло і олію і на великому вогні обсмажити грудки із кожного боку по 5 хвилин.

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Масло вершкове Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Мед

Розігріти духовку до 200 градусів. Ступкою розтерти не дуже дрібно коріандр і рожевий перець.

За допомогою кулінарного пензля обмазати грудки із двох сторін.

Обсипати перцем і коріандром.

Викласти на деко і запікати 7 хвилин.

Вийняти з духовки, закутати у фольгу. Можна накрити рушником, щоб зберегти теплим. М'ясо має постояти. Тоді всі соки повернуться на місце.

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Коріандр Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Перець духмяний

Кабачок помити і нарізати товстими смужками. Перець нарізати довільно.

Покласти у широку сковороду, присипати 1 ст. л. цукру і сіллю. Додати ягідний сік.

Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 15 хвилин.

Зняти з вогню, вийняти овочі. Повернути на вогонь і уварювати ще протягом 10 хвилин. Вміст має загуснути.

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Кабачок Перебрати ягоди. Залишити небагато для прикраси.

У сотейнику змішати вино і цукор, встановити на маленький вогонь і готувати, постійно помішуючи, до повного розчинення цукру. Збільшити вогонь і варити ще 5 хвилин.

Додати ожину і варити 12-15 хвилин. Постійно помішувати. Якщо соус недостатньо густий - готувати ще.

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Перець солодкий зелений Дістати грудку і нарізати дуже обережно навскоси.

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Цукор Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Сіль

На тарілку викласти овочі, трохи полити соусом, у якому вони готувалися.

Зверху викласти грудку.

Полити гарячим соусом. Прикрасити ожиною.

Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом Сік ягідний Качина грудка на ложі з овочів під ожиновим соусом


Конфеты карамель калорийность 1 штПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Салат вкуснятина с корейской морковьюМясных, фруктовых и экзотических салатов

рецепты консервирования салата из моркови

Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов

Купить оболочку для изготовления - приготовление домашней мясной колбасы. Купить мясные продукты.

ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter