Качина грудка із яблуками та апельсинами
- Грудка качина 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції
Качину грудку помити, висушити, натерти сіллю і перцем. Обсмажити цілими шматками на сухій, гарячій сковороді. Спочатку шкірою донизу, потім перевернути. Смажити з кожного боку хвилини по 4.
Приготувати яблука і апельсин. Яблука почистити і порізати шматочками. Апельсин очистити від шкірки, поділити на часточки, звільнити їх від плівки та кісточок.
Обсмажене м'ясо загорнути у фольгу.
Фрукти викласти на ту ж сковороду де смажилася качка. Спочатку яблука, і на сильному вогні обсмажувати їх хвилини 3-4. Потім додати апельсини. Готувати разом хвилину або 2. Влити вино і ще 1-2 хвилини тушкувати разом. Додати борошно, сіль, перець, мускатний горіх. Зменшити вогонь і уварювати соус 4-5 хвилин.
Грудку порізати на скибочки (таблетки), і додати в соус. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні хвилин 10.
Конфеты карамель цена за кгПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Банош рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты Для Мультиварки - слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты от Tramontina: торты без выпечки рецепты.
Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter