Качина грудка
- Грудка качина
- Мед 1 ст.л.
- Спеції
Покласти грудку жирною стороною догори і зробити надрізи досить глибокі, тобто по всій товщині жиру, прорізаючи до м'яса.
Викласти качку на суху нагріту сковорідку жиром донизу. Посолити і поперчити, витопити жир на середньому вогні приблизно 6 хвилин. Потім перевернути і ще 4 хвилини смажити на м'ясній стороні.
Викласти грудку на фольгу, розділити на шматочки. Але не прорізати до кінця. Зробити тільки надрізи, полити медом. Добре загорнути у фольгу, щоб сік не витік і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Готовим со вкусом: рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Мини-Капрезе на шпажках.
Салат гурман рецепт фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ЗдесьСтихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter