Качина грудка

ДРУГІ СТРАВИ
1128 Качина грудка
Фото - Качина грудка
інгредієнти:
  • Грудка качина
  • Мед 1 ст.л.
  • Спеції

Качина грудка інгредієнти Покласти грудку жирною стороною догори і зробити надрізи досить глибокі, тобто по всій товщині жиру, прорізаючи до м'яса.

Качина грудка Викласти качку на суху нагріту сковорідку жиром донизу. Посолити і поперчити, витопити жир на середньому вогні приблизно 6 хвилин. Потім перевернути і ще 4 хвилини смажити на м'ясній стороні.

фото Качина грудка Викласти грудку на фольгу, розділити на шматочки. Але не прорізати до кінця. Зробити тільки надрізи, полити медом. Добре загорнути у фольгу, щоб сік не витік і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.


Готовим со вкусом: рецепт салат охотничий. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Мини-Капрезе на шпажках.

как испечь пирог из тыквы

Салат гурман рецепт фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

ЗдесьСтихи американских поэтов, биографии