Качечка з рисом і солоними огірочками
- Качка (філе індички) 1 шт.
- Горошок зелений 1 скл.
- Помідор 3 шт.
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень
- Огірок (солоний)
- Рис 1 скл.
Качку випатрати, помити, нарізати на порційні шматочки. Посолити, поперчити, обсмажити шматочки качки на сковороді з вершковим маслом, викласти в окрему посудину.
Цибулю почистити і дрібно нарізати, в маслі від смаження качки обсмажити цибулю і борошно до золотавого кольору.
Соус: помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, м'якоть дрібно нарізати. Солодкий перець нарізати соломкою, попередньо очистити від насіння, зелень посікти. Перець, зелень, помідори викласти до цибулі тушкувати 5 хв. Влити розсіл, уварити соус до консистенції рідкої сметани.
Огірки нарізати кубиками, разом зі шматками качки викласти в соус, посолити і поперчити, тушкувати на слабкому вогні 45-50 хв.
Рис зварити, змішати з горошком, викласти на тарілку гіркою, у центрі зробити поглиблення і вилити туди соус, шматочки качки покласти на гарнір і подавати до столу. (Качку можна замінити філе індички, а солодкий перець в соусі сушеною приправою, на гарнір можна використовувати картоплю.)
Куриный рулет с черносливом и курагойкуриный рулет
Колбаса домашняя без кишокРецепты колбас. Колбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Как приготовить летний салат: салаты праздничные рецепты с фото.
ТутКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter