Качан, фарширований овочами
- Капуста
- Гриби
- Рис
- Цибуля
- Морква
- Сметана
Фарш.
Цибулю, моркву, гриби нарізати і обсмажити.
Рис відварити і додати в обсмажені овочі, посолити, поперчити.
У головки вирізати качан, і відварити цілою, відкинути на дуршлак, охолодити і розкрити листя.
Нафарширувати, починаючи з нижнього листка, укласти фарш в листочки.
Коли нижній шар закінчиться, потрібно перев'язати і починати далі.
Нафаршировану головку укласти в каструлю, залити водою зі сметаною і тушкувати близько 1 години.
При подачі розрізати.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaПиццы, салаты, напитки
Готовим со вкусом: кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на каждый день.
Салат из сельдерея с Курицей. Салат мясной с Курицей.
Знакомства в г. Фруктовая - фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты Десертов.
Закупка рецепты: праздничные закуски на новый год. Помещение для детского праздника.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter