Кабардинський плов
- Курка (стегно) 1 шт.
- Рис (довгий) 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Масло топлене 2 ст.л.
- Вода 1.5 л
- Сіль
- Олія рослинна
Стегенце помити, зняти із нього шкірку, покласти у каструлю, залити холодною водою і варити до готовності, не забуваючи знімати пінку.
Очистити цибулю та моркву. Цибулю нарізати дрібно.
Натерти моркву на дрібну тертку.
Качатницю поставити на вогонь, додати олію і викласти цибулю.
Коли цибуля майже готова, додати моркву і тушкувати.
1,5 склянки рису промити добре. Злегка підсмажити рис у сковорідці на топленому маслі.
Усі інгредієнти готові змішати: рис висипати у качатницю, перемішати добре із морквою та цибулею.
Додати курку (попередньо порізану на шматочки), знову перемішати добре. Влити бульйон, у якому варилася курка. Поставити качатницю на повільний вогонь і прикрити кришкою.
Плов готовий, коли вода википить.
Коли вариться курка, то вода зазвичай википає і її обсягу може не вистачити, щоб залити весь рис, тому можна долити окріп приблизно за 5-10 хвилин до закінчення варіння курки.
recepti.biz Рецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат святковий рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты пасхи хлебопечка мулинексИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Приготовления - новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter