Кабардинський плов

ДРУГІ СТРАВИ
576 Кабардинський плов
Фото - Кабардинський плов
інгредієнти:
  • Курка (стегно) 1 шт.
  • Рис (довгий) 1.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Масло топлене 2 ст.л.
  • Вода 1.5 л
  • Сіль
  • Олія рослинна

Кабардинський плов інгредієнти Стегенце помити, зняти із нього шкірку, покласти у каструлю, залити холодною водою і варити до готовності, не забуваючи знімати пінку.

Кабардинський плов Очистити цибулю та моркву. Цибулю нарізати дрібно.

фото Кабардинський плов Натерти моркву на дрібну тертку.

Кабардинський плов Курка Качатницю поставити на вогонь, додати олію і викласти цибулю.

Кабардинський плов Рис Коли цибуля майже готова, додати моркву і тушкувати.

Кабардинський плов Ріпчасту цибулю 1,5 склянки рису промити добре. Злегка підсмажити рис у сковорідці на топленому маслі.

Кабардинський плов Морква Усі інгредієнти готові змішати: рис висипати у качатницю, перемішати добре із морквою та цибулею.

Кабардинський плов Топлене масло Додати курку (попередньо порізану на шматочки), знову перемішати добре. Влити бульйон, у якому варилася курка. Поставити качатницю на повільний вогонь і прикрити кришкою.

Плов готовий, коли вода википить.

Коли вариться курка, то вода зазвичай википає і її обсягу може не вистачити, щоб залити весь рис, тому можна долити окріп приблизно за 5-10 хвилин до закінчення варіння курки.

recepti.biz Рецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат святковий рецепт. Готовим со вкусом.

Рецепты пасхи хлебопечка мулинексИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты Приготовления - новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter