Кабачок з грибами та овочами
- Кабачок 1 шт.
- Гриби (смажені)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 4 шт.
- Перець болгарський 4 шт.
- Помідор 4 шт.
- Майонез
- Масло вершкове
- Олія рослинна
Беремо кабачок, очищаємо його від шкірки і ріжемо невеликими шматочками (товщиною 0,5 см). Солимо. Гриби обсмажуємо на вершковому маслі з цибулею до готовності. Викладаємо в чашу. Туди ж додаємо моркву (тремо не середній тертці), помідори та перець болгарський (ріжемо середніми кубиками).
Викладаємо 1/2 частину нарізаних кабачків в деко, попередньо змастивши його олією. Потім на шар кабачків викладаємо овочі з грибами і зверху викладаємо шаром кабачки, що залишилися.
Змащуємо верх майонезом і запікаємо протягом 1 години.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты без выпечки. Кухонные Принадлежности.
Рецепт суп гуляш с фасольюКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты первые блюдаОколо 2000 рецептов
Блюда с рецептами: первые блюда рецепт с фото.
Поможем выйти замуж в Германию: консервация грибов рецепты. Плов В Мультиварке Рецепты С Фото.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter