Кабачок-скринька
- Кабачок - 5 шт
- Фарш м´ясний - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква (велика або 2 маленькі) - 1 шт
- Помідор - 2 шт
- Сир Гауда
- Сир пармезан
- Майонез
- Сметана
- Сіль
- Перець
- Гірчиця
- Зелень свіжа (кинза, кріп)
1 М´ясний фарш обсмажується з цибулею, додається морква, вершкове масло. Коли маса обсмажиться, додаємо трохи водички, солимо і перчимо. Закриваємо кришкою і тушкуємо приблизно хвилин 20, поки не випарується рідина.
2 Кабачки обсмажуємо в яйці з молоком (в омлеті) на сильному вогні. Щоб зовні обсмажити, а всередині залишилися трохи вогкуватими. Дійдуть в духовці. Вогнетривкий посуд змащуємо вершковим маслом. Викладаємо в один шар кабачки внахлест.
3 Зверху викладаємо обсмажену фарш.
4 Поверх фаршу викладаємо порізану тонким гуртком помідор, зелень, посипаємо тертим сиром Гауда.
5 Сметану змішуємо з майонезом один до одного, обмазуємо все зверху і засипаємо тертим сиром пармезан.
6Сверху викладаємо внахлест кабачок. Ставимо в духовку, на 20-30 хвилин.
Прошу вибачення, але забула сфотографувати після запікання в духовці, а коли спохопилася, то було пізно))) Все вже з´їли)).
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Косметика своими руками - рецепты салаты. Готовим со вкусом.
recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Приготовить пармезан дома легко: маскарпоне в домашних условиях. Купить наши продукты онлайн.
Стародавний рецепт пасхи www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter