Кабачок під рисовою шубою
- Кабачoк 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Яйце куряче 4 шт.
- Сметанa 0.7 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
Кабачок почистити від шкірки і насіння, порізати на шматочки.
У товстостінній каструлі або жаровні розігріти олію і, виклавши туди кабачки, тушкувати їх до напівготовності.
Рис промити і зварити майже до готовності. Він може залишитися трохи жорсткуватим.
Яйця зварити і порізати.
Рис змішати з порізаним яйцем.
У каструлю поверх кабачків викласти рис із яйцем.
Зверху залити сметаною. Нічого не перемішувати.
Закрити кришкою і тушкувати хвилин 7-10.
Рецепты Приготовления: салат святковий рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта бисквит с фруктами. Поможем выйти замуж в Германию.
Растительное масло. Купить: арахисовое масло фото. Купить Автомобильное Масло онлайн.
Крем для торта - недорогой крем для торта. Сахарная паста,мастика для тортов.
рецепты выпечка в микроволновой печи
Шашлык из куриных сердец в духовкеПицца, суши, шашлыки
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты салатов из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter