Кабачок під покривалом
- Кабачок (молодий) 2 шт.
- Сир твердий (натертий) 50 г
- Яйце 1 шт.
- Сметана (20%) 3 ст.л.
- Сіль
- Зелень
- Спеції
Кабачки миємо.
Нарізаємо кружечками по 0,5 см. За бажанням посипати сіллю.
Натираємо на тертці сир. Краще, якщо це бринза. Вмикаємо духовку.
На деко викладаємо кружечки кабачків. Викладаємо гіркою сир на кожен кружечок.
В окремій ємності змішуємо яйце, сметану, сіль та спеції за бажанням.
Поливаємо кожен кружечок заправкою.
Ставимо в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Дрібно рубаємо залень (кріп).
Викладаємо кабачки на тарілку і посипаємо зеленню.
Салаты с редькой рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua приготовление и консервация овощей и фруктов
Вкуснейшие рецепты тут: арахисовое масло рецепт с фото. Пены и соли Домашние рецепты.
Кулинарные рецепты салатов с фотоКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter