Кабачок "magic"
- Картопля 1 кг
- Кабачок 1 шт.
- Філе куряче 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Кріп (свіжий) 1 пуч.
Філе курки (або інше м'ясо) нарізати скибочками або смужками.
Почистити кабачок, картоплю, моркву, цибулю.
Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти на тертці.
У розігріту сковороду налити олію і обсмажити цибулю, потім додати туди ж моркву. Коли вони будуть готові, акуратно витягти їх зі сковороди, залишивши олію.
В олію покласти картоплю і курку (постійно стежити за нею), залишивши тушкуватися, через хвилин 5-7 додати кабачок. Все тушкувати.
Потім додати готову суміш цибулю-моркву і продовжувати тушкувати. Посипати кропом. Посолити і поперчити.
У процесі завершення необхідно додати майонез і накрити сковороду, поставити на повільний вогонь до повного приготування.
Рецепты американской кухни с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Польская кухня рецепты супыИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter