Кабачок "magic"

ДРУГІ СТРАВИ
670 Кабачок "magic"
Фото - Кабачок
інгредієнти:
  • Картопля 1 кг
  • Кабачок 1 шт.
  • Філе куряче 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Кріп (свіжий) 1 пуч.

Філе курки (або інше м'ясо) нарізати скибочками або смужками. 

Почистити кабачок, картоплю, моркву, цибулю. 

Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти на тертці. 

У розігріту сковороду налити олію і обсмажити цибулю, потім додати туди ж моркву. Коли вони будуть готові, акуратно витягти їх зі сковороди, залишивши олію. 

В олію покласти картоплю і курку (постійно стежити за нею), залишивши тушкуватися, через хвилин 5-7 додати кабачок. Все тушкувати. 

Потім додати готову суміш цибулю-моркву і продовжувати тушкувати. Посипати кропом. Посолити і поперчити. 

У процесі завершення необхідно додати майонез і накрити сковороду, поставити на повільний вогонь до повного приготування. 

 

Рецепты американской кухни с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Польская кухня рецепты супыИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое