Кабачок із курячим філе і грибами
- Кабачок середній 800 г
- Печериці (консервовані різані) 400 г
- Куряча грудка (філе) 700 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Сметана 250 г
- Майонез 100 г
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Приправа універсальна 1 ст.л.
- Сир (тертий) 100 г
Куряче філе ріжемо на шматочки, додаємо соєвий соус і залишаємо на деякий час (від 15 хвилин до декількох годин).
Кабачок миємо, ріжемо кубиками. Кабачок не солимо, а використовуємо приправу типу Вегета.
Цибулю дрібно шаткуємо.
Куряче філе злегка обсмажуємо до рум'яної скоринки. Солити не треба.
У іншій сковороді смажимо гриби до випарювання рідини і додаємо дрібно нашатковану цибулю, помішуємо і доводимо до того ступеня готовності цибулі, яка подобається (золотистий колір або напівпрозорий).
Змішуємо сметану з майонезом, додаємо трохи води, буквально 1-2 ст. ложки.
Форму для запікання змащуємо олією.
Укладаємо шарами: філе, гриби з цибулею, кабачок.
Заливаємо підготовленою сумішшю і в розігріту духовку на 30 хвилин.
Потім дістаємо, посипаємо тертим сиром і назад в духовку до появи золотистої скоринки.
Прикрасити і подати до столу.
Мультиварка Philips: салати з фото рецепти. Вкусные рецепты с фото.
Рыбная Икра - Цены на Рынке: оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Мультиварка Philips - рецепты салатов с языком с фото.
Рецепт салат морепродукты тут
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с творогом фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter