Кабачок із курячим філе і грибами

ДРУГІ СТРАВИ
1230 Кабачок із курячим філе і грибами
Фото - Кабачок із курячим філе і грибами
інгредієнти:
  • Кабачок середній 800 г
  • Печериці (консервовані різані) 400 г
  • Куряча грудка (філе) 700 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Сметана 250 г
  • Майонез 100 г
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Приправа універсальна 1 ст.л.
  • Сир (тертий) 100 г

Куряче філе ріжемо на шматочки, додаємо соєвий соус і залишаємо на деякий час (від 15 хвилин до декількох годин).

Кабачок миємо, ріжемо кубиками. Кабачок не солимо, а використовуємо приправу типу Вегета.

Цибулю дрібно шаткуємо.

Куряче філе злегка обсмажуємо до рум'яної скоринки. Солити не треба.

У іншій сковороді смажимо гриби до випарювання рідини і додаємо дрібно нашатковану цибулю, помішуємо і доводимо до того ступеня готовності цибулі, яка подобається (золотистий колір або напівпрозорий).

Змішуємо сметану з майонезом, додаємо трохи води, буквально 1-2 ст. ложки.

Форму для запікання змащуємо олією.

Укладаємо шарами: філе, гриби з цибулею, кабачок.

 

 

 

Заливаємо підготовленою сумішшю і в розігріту духовку на 30 хвилин.

Потім дістаємо, посипаємо тертим сиром і назад в духовку до появи золотистої скоринки.

Прикрасити і подати до столу.

Мультиварка Philips: салати з фото рецепти. Вкусные рецепты с фото.

Рыбная Икра - Цены на Рынке: оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.

Мультиварка Philips - рецепты салатов с языком с фото.

черничное варенье рецепт

Рецепт салат морепродукты тут

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с творогом фото. Готовим со вкусом.

новые рецепты тортов с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter