Кабачок із фаршем і печерицями
- Кабачок 1200 г
- Печериці (великі) 6 шт.
- Фарш змішаний (свинина і яловичина) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія кукурудзяна
- Кетчуп чилі (гострий)
- Спеції (для мяса)
- Сіль
- Картопля
- Горошок зелeний 200 г
- Петрушка
- Сметана
Кабачок розрізати на п'ять частин. Видалити м'якоть спеціальною ложечкою з зубчиками. Залишити дно. Почистити кожну частину від шкірки.
Порізати гриби, моркву, цибулю. Цибулю для смаження 1/2 з печерицями, 1/2 з фаршем. Обсмажити на кукурудзяній олії.
Обсмажити фарш. З'єднати фарш і печериці. Перемішати.
Кожну частину кабачка заповнити фаршем. Зверху полити кетчупом. Частинки кабачка загорнути у фольгу. Помістити в сковороду. Сковороду закрити фольгою.
У розігрітій духовці при 180 градусах запікати 30 хвилин. При бажанні зверху полити кетчупом.
Кабачок разом з фольгою покласти на тарілку і фольгу акуратно розірвати, щоб не деформувати кабачок. На гарнір помідор, горошок і зелень.
Картопля як гарнір і прикраса. Розрізати варену картоплю на дві частини, вийняти серединку і заповнити горошком. При бажанні можна додати сметану або майонез.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Поможем выйти замуж в Германию - консервация грибов рецепты.
Кулинарный сайт итальянской кухни www.recepti.biz.ua
Салат с кукурузой и КурицейРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter