Кабачок фарширований грибами
- Гриби білі (підосиковики, підберезовики, маслюки) 4 кг
- Кабачок (цукіні) 3 шт.
- Помідори (червоні) 5 шт.
- Яйце куряче 4 шт.
- Олія рослинна (соняшникова, оливкова) 150 г
- Масло вершкове (маргарин) 100 г
- Цибуля ріпчаста 400 г
- Сир ковбасний 200 г
Гриби перевірити на безпеку, ретельно промити, почистити, порізати на дрібні шматочки.
Кабачки почистити, порізати на кільця товщиною 2-3 см, видалити серцевину.
Гриби тричі проварити, зливаючи воду і промиваючи. Обсмажити на рослинній олії, додавши дрібно нашатковану цибулю. Змішати з трьома сирими яйцями, додавши трохи дрібно нашаткованої ріпчастої цибулі, посолити за смаком. Помідори порізати на кільця товщиною 2-3 см.
Кільце кабачка без серцевини укладаємо на кулінарну фольгу, змащену вершковим маслом, або маргарином. Заповнюємо порожнечу грибною масою, поверх кладемо часточку помідора, обжимає фольгою по краях, накриваємо пластинкою ковбасного сиру, або щедро посипаємо сирною крихтою.
Укладаємо нафаршировані кабачки на сковороду так, щоб фольга щільно притискалася до кабачків і закладаємо в духовку з температурою 200-250 градусів, на 30-40 хвилин.
Готові фаршировані кабачки акуратно звільняємо від фольги, можна трохи полити сметаною.
Кулинарные рецепты с фотографиями: вторые блюда по домашнему. Кулинарные блюда для худеющих.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты первых блюд с фото.
Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты. Готовим со вкусом.
Печенье за 15 минут с бананомПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Купить Электрогриль: приготовление блюд на электрогриле.
Мимоза салат рецепт видеоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter