Кабачок
- Кабачoк
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Перець болгарський
- Томатна паста
- Бульйон (можна з кубика)
- Гвоздика
- Лавровий лист
- Часник
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний
Чистимо і ріжемо овочі.
Перець і моркву - соломкою.
Цибулю - півкільцями.
Кабачок - кружечками.
Обсмажуємо цибулю з морквою.
Окремо обсмажуємо кабачок. Трохи запанірувати в борошні.
У сковороду викладаємо нижнім шаром, трохи менше половини, кабачок.
На нього трохи засмажки, потім весь перець, а зверху цибулю з морквою, що залишилися.
Верхній шар - весь інший кабачок.
Заливаємо все соусом.
Приблизно склянка бульйону + 2 ст. ложки томатної пасти + спеції.
Тушкувати до готовності на невеликому вогні.
Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячого мяса.
Рецепты капусты пелюсткиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с омлетом.
Крем из сливочного масла и сгущенного молока тут
МайонезКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты салатов мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter