Кабачково-яєчний торт
- Кабачок 800 г
- Яйце 10 шт.
- Борошно 300 г
- Олія рослинна
- Майонез
- Перець болгарський (солодкий) 2 шт.
- Сіль
Кабачок очищаємо і тремо на найдрібнішій тертці, додаємо 2 яйця. Перець ріжемо дрібненькими шматочками, 8 яєць розбиваємо в окрему миску.
До яєць додаємо 2 ст. ложки борошна і 2-3 ст. ложки рослинної олії. До кабачків додаємо борошно, доводячи тісто до консистенції "тісто на оладки" і ложки 3-4 олії.
З яєць випікаємо товсті млинці.
З кабачкового тіста також випікаємо товсті млинці.
Кабачкові млинці складати гіркою один на одного не можна, можуть злипнутися. Тому, в міру приготування кабачкових млинців, будемо формувати торт. Кабачковий млинець злегка змастити майонезом і посипати нарізаним перцем. Накриваємо яєчним млинцем, змащуємо його злегка майонезом. Далі знову кабачковий млинець і т. д.
Останній кабачковий млинець порізати на шматочки і викласти зверху, посипавши залишками перцю.
Прикрасити майонезом. Якщо немає кулінарного мішечка, можна просто покласти майонез у поліетиленовий пакет, зробити в ньому маленьку дірочку і прикрасити, як подобається.
Салати з бринзоюсалати з бринзою
Вкусные рецепты просто: вторые блюда по домашнему. Кулинарные рецепты с фотографиями.
Соус из хрен томатный. Рецепт говяжьи языки с соусом из хрена.
Рецепты салатов с омлетомРецепты и советы
Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки. Купить кондитерку.
Рецепты выпечки с фото: украинская выпечка рецепты с фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Пироги со шпинатом. Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter