Кабачкові язики
671
інгредієнти:
- Кабачок
- Помідор
- Цибуля зелена
- Часник
- Сир
- Майонез
- Сіль
- Спеції
Нарізаємо молоді кабачки тонкими смужками в півсантиметра. Солимо, щоб вони пустили сік.
Тремо сир на крупній тертці.
Ріжемо свіжі помідори кільцями.
Змішуємо майонез з видавленим часничком і спеціями.
Укладаємо смужки кабачків на змащений олією лист.
Тепер кладемо зверху соус, потім розрізані навпіл кільця помідорів.
Посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
Посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці до рум'яної скоринки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Рецепты салатов с языка вареного recepti.biz.ua
Рецепты из редькиКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі