Кабачкові оладки
- Кабачок (або 2 невеликих) - 500 г
- Яйце - 1 шт
- Пластівці вівсяні - 4-5 ст. л.
- Сіль
- Спеції
- Зелень (кріп, петрушка)
- Часник (за бажанням) - 1 зуб.
- Олія(для смаження)
Приготувати інгредієнти для рецепта.
Кабачок помити, обсушити і очистити від шкірки, натерти на середній тертці.
Додати яйце, геркулес, спеції (я додаю мелений перець і трохи каррі), подрібнені зелень і часник.
Посолити і ретельно перемішати (зайву рідину злити).
Викласти на розігріту сковороду у формі оладок і підсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
Кабачкові оладки готові!.
Смачного!.
Рецепты салатов - салаты из жареных грибов. Очень вкусные салаты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт. Снотворное без рецептов.
Салат з омлетом курячим флеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.uaРецепты и советы
Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
www.recepti.biz.ua видео рецепты Юлии Высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter