Кабачкові човники
- Кабачок 2 шт.
- Гриби печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 100 г
- Сир твердий 100 г
- Сіль
Кабачок розрізаємо навпіл уздовж, виймаємо ложкою середину.
Зрізуємо зі спинки смужку, для стійкості на деці.
Викладаємо на змащене олією деко рядком.
Середину подрібнюємо.
Цибулю нарізаємо кубиками й обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
Додаємо гриби і перемішуємо.
Можна присолити, тушкуємо до готовності.
Змішуємо кабачкові серединки з грибами та цибулею, якщо необхідно солимо.
Заповнюємо фаршем човники.
Зверху поливаємо майонезом.
Посипаємо тертим сиром, трохи водички наливаємо на дно форми і ставимо в розігріту духовку - 200 градусів на 20-25 хвилин.
Дістаємо, перевіряємо м'якість кабачків ножем.
Перекладаємо на тарілку, прикрашаємо.
Салаты с яблоками рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кексы и маффины рецептыУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Готовим со вкусом - рецепты салатов с омлетом. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Первые блюда рецепт с фото пошаговоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепт салата из языка с грибами. Рецепты салат язык.
Польская кухняТексты статей об изучении Польского языка
Рецепт салат мимоза. Рецепт салата мимоза с сыром.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter