Кабачкові бочонки з креветками

ДРУГІ СТРАВИ
863 Кабачкові бочонки з креветками
Кабачкові бочонки з креветками
інгредієнти:
  • Кабачок (середній) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Паприка гостра (паста) - 1 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Креветки - 250 г
  • Олія
  • Петрушка - 1 / 2 пучки.

Кабачкові барила з креветками речовини Розрізати кабачки середнього розміру на 3 частини поперек і ложкою видалити серцевину трохи не до кінця.

  Покласти в киплячу злегка підсолену воду і варити 10-15 хвилин.

Кабачкові бочонки з креветками Креветки відварити і почистити.

фото Кабачкові бочонки з креветками Цибулю, часник і перець болгарський дрібно нарізати.

Кабачкові бочонки з креветками Кабачок Помідори ошпарити, видалити шкірку і дрібно нарізати.

М´якоть кабачків теж подрібнити.

Кабачкові бочонки з креветками Цибуля ріпчаста На соняшниковій олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати часник, помідор, болгарський перець, серцевину кабачка і крем-паприку. Тушкувати овочі на повільному вогні 20 хвилин.

Отриману овочеву начинку посолити і поперчити.

За кілька хвилин до готовності додати в начинку зелень і креветки.

Кабачкові бочонки з креветками Перець болгарський Смачного!.

Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пасхи.

Рецепты юлии высоцкой мясоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты салата с морепродуктамиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter