Кабачкові бочонки з креветками
- Кабачок (середній) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Помідор - 2 шт
- Часник - 2 зуб.
- Паприка гостра (паста) - 1 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Креветки - 250 г
- Олія
- Петрушка - 1 / 2 пучки.
Розрізати кабачки середнього розміру на 3 частини поперек і ложкою видалити серцевину трохи не до кінця.
Покласти в киплячу злегка підсолену воду і варити 10-15 хвилин.
Креветки відварити і почистити.
Цибулю, часник і перець болгарський дрібно нарізати.
Помідори ошпарити, видалити шкірку і дрібно нарізати.
М´якоть кабачків теж подрібнити.
На соняшниковій олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати часник, помідор, болгарський перець, серцевину кабачка і крем-паприку. Тушкувати овочі на повільному вогні 20 хвилин.
Отриману овочеву начинку посолити і поперчити.
За кілька хвилин до готовності додати в начинку зелень і креветки.
Смачного!.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пасхи.
Рецепты юлии высоцкой мясоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter