Кабачкова локшина

ДРУГІ СТРАВИ
912 Кабачкова локшина
Кабачкова локшина
інгредієнти:
  • Кабачок (молодий) - 500-600 г
  • Масло кунжутне (або рослинне) - 70-80 г
  • Сир (твердий) - 100 г
  • Соус соевий - 3-4 ст. л.
  • Сік лимона - 1 / 2 ч. л.
  • Часник - 2-3 зуб.
  • Кунжут - 1-2 ст. л.
  • Сіль (і перець чорний мелений, за смаком)
  • Гірчиця (готова) - 1 ч. л.

Кабачкова локшина інгредієнти Молодий кабачок помити, зняти одну смугу овочечисткою і нею же шинкувати кабачок по всій довжині, захоплюючи тонку частину шкірки. Так нашаткувати весь кабачок, не доходячи до насіння.

Кабачкова локшина Приготувати соус: соєвий соус змішати з часником, натертим на дрібній тертці, додати гірчицю і сік лимона. Перемішати. Якщо цю локшину будуть їсти дітки, то можна додати трохи менше часничку та гірчиці.

фото Кабачкова локшина На сковороду викласти кабачкову локшину, перемішати лопаткою, обсмажити 1 хвилину.

Кабачкова локшина Кабачок Влити соус, всипати кунжут, локшину посолити, поперчити, перемішати і обсмажувати 1-2 хвилини. Потім додати тертий сир.

Кабачкова локшина Масло кунжутне Перемішати і нагрівати до повного розплавлення сиру. Якщо не любите розплавлений сир, то посипте їм вже готову страву.

Кабачкова локшина Сир Ось і готовий наш легкий, швидкий і смачний гарнір!.

Кабачкова локшина Соуссоевий Подавати можна з котлетками, биточками, відбивними, сосисками і т. д.

Я подала кабачкову локшину з рибними котлетками .

Смачного!.

Салаты рецепты - мясные салаты.

Стол! Жми: страви до святкового столу.

Кулинарные рецепты с фотографиямиПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарная энциклопедия

Кулинарные рецепты: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter