Кабачкова ікра
732
інгредієнти:
- Кабачок 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Олія рослинна
- Томатна паста 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Цибулю очистити, нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. Кабачки очистити і нарізати маленькими кубиками. В одній сковороді обсмажити на рослинній олії цибулю, потім додати моркву, обсмажити. Збризкати соєвим соусом, додати томатну пасту і тушкувати. В іншій сковорідці обсмажити кабачки, доки рідина з них не випарується. У моркв'яно-цибульну суміш додати нарізані кубиками солодкий перець і помідори (можна попередньо очистити від шкірки), протушкувати і додати кабачки. Перемішати, посолити і тушкувати хвилин 5. Можна додати чорний мелений перець.
Чим дрібніше нарізані овочі, тим смачніше.
Пароварки и мультиварки: приготовление пасты в мультиварке. Как испечь дома хлеб на закваске.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі