Кабачкова ікра

ДРУГІ СТРАВИ
732 Кабачкова ікра
Фото - Кабачкова ікра
інгредієнти:
  • Кабачок 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Томатна паста 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Цибулю очистити, нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. Кабачки очистити і нарізати маленькими кубиками. В одній сковороді обсмажити на рослинній олії цибулю, потім додати моркву, обсмажити. Збризкати соєвим соусом, додати томатну пасту і тушкувати. В іншій сковорідці обсмажити кабачки, доки рідина з них не випарується. У моркв'яно-цибульну суміш додати нарізані кубиками солодкий перець і помідори (можна попередньо очистити від шкірки), протушкувати і додати кабачки. Перемішати, посолити і тушкувати хвилин 5. Можна додати чорний мелений перець.

 

Чим дрібніше нарізані овочі, тим смачніше. 

 

 

Пароварки и мультиварки: приготовление пасты в мультиварке. Как испечь дома хлеб на закваске.