Кабачки запечені в духовці
- Кабачoк - 2 шт
- Картопля відварна (середня) - 3-4 шт
- Кефір - 1,5 скл.
- Сир - 150 г
Ріжуть кабачки гуртками, обвалюють у борошні, обсмажують з 2-х сторін.
Картоплю також ріжуть кружальцями, викладають на дно форми, солять, посипають часником і злегка змочують кефіром.
Наступний шар - обсмажені кабачки, їх теж солимо, посипаємо часником і злегка поливаємо кефіром.
Так чергуємо до тих пір, поки не закінчаться картопля і кабачки.
Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку, у мене вона стара газова і готує дуже довго хвилин 40, але, думаю, у звичайній вистачить і 20 хвилин, а то й менше, все готове, тільки кефіру дати випаруватися і сиру підсмажитися).
Якщо чесно я люблю цю страву без картоплі-одні кабачки, але чоловік просить туди додавати улюблену картопельку, а ещe краще фаршу.
Чому це блюдо готуємо з кефіром, а не майонезом-кабачки після обжарювання і так жирні, сир дасть трохи жиру, вийде на мій смак дуже важке блюдо.
recepti.biz.ua история конфет карамель
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы и маффины рецепты с фото. Готовим со вкусом.
recepti.biz Пшеничная и ржаная
Рецепты для хлебопечки, вкусно - салати з крабовими паличками рецепти.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter