Кабачки з томатами по-італійськи
- Кабачок 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Карі
- Кубик бульйонний (овочевий або грибний)
- Перець чорний (мелений)
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Зелень
- Приправа (сушені італійські трави)
Цибулю порізати півкільцями, злегка обсмажити.
Кабачки порізати кільцями 1-1,5 см завтовшки і додати до цибулі, обсмажувати 5-7 хвилин.
Помідори ошпарити, зняти шкірку і порізати великими шматочками і покласти в кабачки.
Потім додати кубик овочевого або грибного бульйону, карі, сушені італійські трави, перець, чайну ложку цукру розведеного у воді.
У кінці додати зелень і часник.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты блюд с ливером. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Как приготовить летний салат: рецепт салата вкуснятина. Готовим со вкусом.
Салаты в стаканеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографиями.
Торт без выпечки с фото. Рецепт торта без выпечки.
Готовим со вкусом - рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter