Кабачки з сосисками
- Кабачок 2 шт.
- Сосискa 4 шт.
- Кетчуп 4 ст.л.
- Яйце 3 шт.
- Сирок плавлений 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Часник 2 зуб.
- Зелень (базилік)
- Приправa (італійські трави)
Невеликі кабачки гарно помити, шкірку не очистити. Розрізати їх уздовж на 2 частини. Акуратно видалити м'якоть, не пошкодивши шкірку. М'якоть розтерти з плавленим сирком, додати яйця і натертий на крупній тертці сир. Все ретельно перемішати і додати сіль, перець, приправи (базилік, італійські трави).
Кабачок усередині змастити олією, посолити, поперчити. Всередину кожного кабачка покласти 1-2 сосиски, змастити їх кетчупом і пастою з м'якоті та сиру. Викласти їх на змащене олією деко і поставити в гарячу духовку на 30-35 хв.
Після запікання змастити зверху кетчупом, посипати часником і зеленню.
Что приготовить к ужину: первые блюда рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепти з фото.
Закваски для йогурта Yogurton: ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат морепродукты рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter